Незнайомка (2023) Drawing by Angelika Lomako

Not For Sale

Sold by Angelika Lomako

Digital licensing

This image is available for download with a licence

$32.57
$130.28
$271.43
Max resolution: 2779 x 2786 px
Download immediately upon purchase
Artists get paid their royalties for each sales

Sold by Angelika Lomako

About this artwork: Classification, Techniques & Styles Acrylic Paint using traditional pigments mixed with synthetic resins.
Follow
Закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Активно заглибилась в світ мистецтва з 2012 року. Мала змогу прийняти участь в місцевій художній виставці, що стало поштовхом до створення[...]

Закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Активно заглибилась в світ мистецтва з 2012 року. Мала змогу прийняти участь в місцевій художній виставці, що стало поштовхом до створення серій робіт на тему жіноцтва та любові.

 Переважно захоплююсь виконанням робіт в стилі гіперреалізм та його поєднанням з іншими видами образотворчого мистецтва. Для мене  гіперреалізм поставив своїм завданням загострити наше сприйняття буденності, символізувати сучасне середовище, відобразити наш час, його проблеми та цінності.  Особливе місце займає створення портретних картин вугіллям, графітним олівцем та акриловими фарбами. На сьогодні маю більше восьмиста робіт, які розповсюдились не тільки межами власної країни. 

Цінний внесок в моє світобачення вніс відомий художник, патріарх авангарду, легенда українського живопису Іван Марчук. Надихаюсь роботами Дірка Дзімірского,  Робіна Ялина, Готфріда Хельнвайна, Дієго Фаціо ... 

See more from Angelika Lomako

View all artworks
Charcoal on Paper | 23.6x16.5 in
$689.92
Charcoal on Paper | 23.6x16.5 in
$468.44
Charcoal on Paper | 16.5x11.8 in
$450.72
Charcoal, Pencil | 28.4x19.3 in
Not For Sale

Artmajeur

Receive our newsletter for art lovers and collectors